LF2; El Barça CBS cau amb el cap ben alt a Pamplona (63-62)

0
1120

Les de Sant Feliu han acabat cedint el matx després de fregar la victòria en una pista on cap equip ha estat capaç de guanyar a la primera volta

El Barça CBS d’Isaac Fernández ha mostrat la seva millor versió a Pamplona. En l’últim partit de la primera volta, el primer de l’any, les blaugranes han visitat la pista de l’Osés Construcción Ardoi. Un repte complicat per al conjunt català, ja que cap equip havia estat capaç de guanyar en aquesta pista. Les catalanes, però, no s’han deixat intimidar per les estadístiques i han saltat amb tota l’ambició possible per guanyar el matx.
Igualtat màxima en el primer període, durant el qual els dos equips han disposat de petites rendes al marcador, però que ràpidament s’han vist retallades fins a arribar al 17-17 amb què ha acabat el primer quart. Al segon temps el Barça ha patit una mica més, i les locals han pogut agafar una renda de nou punts a les acaballes del període. Quan més còmodes estaven les navarreses, ha aparegut Lola Pendande (21 punts, 9 rebots i 25 de valoració) per dirigir una reacció que ha tornat a ficar al Barça dins del matx abans del descans, al qual s’ha arribat amb un ajustat 35-34.

El Barça CBS, a l’acció
A la represa el partit ha passat a estar a les mans del Barça CBS. Les blaugranes s’han rebel·lat en el tercer període i han deixat clar que havien viatjat a Pamplona sense cap temor. Gràcies al ritme alt que han imposat han pogut situar-se quatre punts per davant al marcador gràcies a un parcial de 0-9 (35-39), i han arribat al final del període amb un avantatge de cinc punts (45-50).

Amb opcions fins al final
El matx ha arribat al tram final amb el marcador molt ajustat. El Barça CBS guanyava per dos punts a poc més de dos minuts. Aquesta diferència s’ha retallat a un minut per al final, moment en el qual l’electrònic mostrava el 60-60.
Després d’un temps mort demanat per Fernández, Dixon (deu punts, dues assistències i 10 de valoració) ha anotat un bàsquet per situar el 60-62, després d’una acció calcada a la dibuixada a la pissarra pel tècnic blaugrana. En l’acció següent, a menys de 30 segons per al final, les locals han pogut anotar de tres per situar el 63-62 definitiu.

Continuen al tren capdavanter
Tot i la derrota d’avui les blaugranes es mantenen en quarta posició amb nou victòries i quatre derrotes. A falta de completar-se la jornada, amb un triomf més se situa el Patatas Hijolusa, que és tercer. Per sota hi ha l’Añares Rioja (rival de les de Lleó aquesta setmana), empatades amb el Barça CBS però amb un partit menys. Ja més lluny queda el Lima-Horta, sisè classificat amb sis victòries i set derrotes.

Deixa un comentari