El Barça CBS acomiada l’any amb victòria contra Mariste de Corunya 74 – 59

0
1314

El Barça CBS acomiada l’any amb victòria

Les blaugranes han agafat una renda important en els dos primers períodes, suficient per sumar la novena victòria de la temporada

Victòria del conjunt dirigit per Isaac Fernández en el penúltim partit de la primera volta, l’últim del 2018. Les blaugranes han començat molt bé l’enfrontament i han obert un avantatge de 18 punts al final del primer període. Les de Sant Feliu, que no han abaixat el ritme, han mantingut els 17 punts de diferència al descans.
A la represa, però, les visitants han començat a apujar la intensitat i han estat més encertades de cara a cistella, en especial des de més enllà de la línia de 3. Tot i que el Maristes ha arribat a situar-se a 10 punts al final del tercer període, el Barça no ha vist perillar la victòria en cap moment. Finalment, les blaugranes han acabat guanyant per 74-59.

Nou victòries en onze jornades

Amb la d’avui el Barça ja suma nou victòries i finalitza el 2018 a la part alta de la classificació. Les blaugranes només han perdut a casa, davant el Celta (imbatut encara), i a les pistes del Mataró i del Patats Hijolusa.
La primera part de la temporada ha estat molt prometedora. Tanmateix, el conjunt català sap que ha fet els deures abans de Nadal, però que encara falta tota la segona volta per aconseguir l’objectiu de la temporada: consolidar-se a Lliga femenina 2.

Deixa un comentari