La cantera del Barça CBS mostra el seu potencial; Anducas, Abad, Civera,Tugores, Tor, Valero, Estrada i Oliva amb les seleccions

0
2010

 

Una imatge d’arxiu | FCB

 

Bon moment de salut per a la base del Barça de bàsquet femení. Fins a set jugadores han estat cridades o bé per la selecció espanyola o bé per la selecció autonòmica. Concretament les seleccionades han estat Laia Anducas (selecció catalana cadet i selecció espanyola U16), Paola Abad (selecció espanyola U16), Alejandra Civera (selecció espanyola U15), Núria Tugores (selecció balear), Blau Tor (selecció catalana infantil) i Judit Valero (selecció catalana infantil).

Els autonòmics i els europeus a la vista

En el cas d’Anducas, Abad i Civera han estat cridades per dur a terme una concentració durant el mes de desembre per preparar els propers europeus d’aquestes categories. Aquesta llista, realitzada per la Federació Espanyola de Bàsquet, també ha incorporat la figura d’Isaac Fernández com a entrenador de la selecció U16.

Pel que fa a les jugadores cridades per la selecció catalana o la balear, la tria serveix per conformar les plantilles que disputaran els campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques. En aquest sentit, cal destacar que el Barça de bàsquet femení va comptar amb dos noms més entre les preseleccionades. Alba Estrada i Judit Oliva van formar part d’una primera llista de 16 jugadores que posteriorment es va veure reduïda a 12.

Deixa un comentari