LF2; Patatas Hijolusa, 66 Barça CBS 63

0
1277

 

Regina Aguilar en una acció del partit | FCB – Marc Romero

 

Derrota del Barça CBS davant el Patatas Hijolusa, en un partit en el qual les blaugranes van haver de reaccionar en el tercer períodes per tornar-se a ficar dins del partit.

Al final, 66-63. Un resultat marcat per l’inici del conjunt català que va veure com les locals van ser dominadores dels dos primers períodes, en especial en el segon el qual van guanyar per 21-14. Al descans el Patatas Hijolusa tenia un avantatge de 14 punts.

Remuntada amb sabor agredolç

En el tercer període les coses van canviar per complert. En poc menys de sis minuts el Barça CBS va ser capaç de capgirar el partit i va arribar a situar-se 4 punts per sobre en el tercer període. Les blaugranes, que van guanyar el parcial per 13-25, arribaven al final del tercer quart només dos punts per sota (53-51) i amb el partit completament obert.

En l’últim període el Barça CBS va tornar a mostrar la seva millor versió però dues pèrdues de pilota en l’últim minut van permetre a les locals acabar emportant-se el partit.

Un resultat que va acabar sabent a poc després del gran paper del Barça CBS en el tercer i quart període i que deixa al conjunt dirigit per Isaac Fernández cinquè, amb un registre de cinc victòries i dues derrotes.

Deixa un comentari