Patatas Hijolusa-Barça CBS: Lleó marca el límit

Un Barça CBS en dinàmica positiva visita la pista del Patatas Hijolusa en un matx que pot situar a les blaugranes amb sis victòries en 8 jornades
Desplaçament ambiciós per al Barça CBS que ha aterrat ja a León on aquest vespre (20.30h) s’enfrontarà al Patatas Hijolusa, novenes classificades de la lliga (amb dos partits pendents). Les blaugranes arriben en dinàmica positiva després de superar la passada jornada al GDKO Ibaizabal i buscaran, aquesta nit, la sisena victòria de la temporada.
Un repte, més que una obligació
Lluny de sentir-se pressionades les blaugranes visiten el Patatas Hijolusa amb l0ambició de seguir creixent i mantenir-se a la zona alta de la classificació. Així i tot, l’equip és molt conscient de la dificultat del partit d’avui. De fet, les locals encara no han perdut a la seva pista: van superar en la jornada 2 al Mataró (76-62) i en la cinquena l’Arxil (76-50). Un equip caracteritzat per voler un ritme alt de partit i que no te por de jugar de tu a tu.
Les blaugranes però, no dubten a assegurar que serà un partit molt igualat i que, si es manté el joc de les últimes jornades, estan convençudes que tindran opcions per sumar la sisena victòria de la temporada.
ÚLTIMES NOTÍCIES
Xènia Artiga, MVP de la jornada 7 de la Liga Femenina 2 Xènia Artiga, MVP de la jornada 7 de la Liga Femenina 2
El Barça supera l’Ibaizabal i es reivindica en les posicions capdavanteres El Barça supera l’Ibaizabal i es reivindica en les posicions capdavanteres
El Barça de Bàsquet Femení recupera l’alegria i suma la quarta victòria El Barça de Bàsquet Femení recupera l’alegria i suma la quarta victòria
Veure totes les notícies

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *