LF2; El Barça CBS supera l’Ibaizabal i es reivindica en les posicions capdavanteres

Aixa Wone va ser una de les jugadores destacades del partit | FCB – Marc Romero

Victòria important del Barça CBS  davant l’Ibaizabal per 73-61 en el partit disputat ahir dissabte al Pavelló Juan Carlos Navarro. Les blaugranes van començar molt bé el partit, marcant el ritme de joc i anant sempre per davant en el marcador. No va ser però fins el segon període que el conjunt català va poder escapar-se a l’electrònic i obrir una diferència que al descans era d’onze punts.

Mantenint la intensitat

A la represa les blaugranes van mantenir el bon ritme de joc i sabent gestionar l’avantatge del primer temps. Amb jugadores com Xènia Artiga (22 punts, 9 rebots i 34 de valoració), Anna Boleda (18 punts, 4 triples i 17 de valoració) i Aixa Wone (6 assistències, 8 rebots i 18 de valoració), el Barça va caminar amb fermesa cap a una victòria que no va perillar en cap moment de l’últim període.

Doble desplaçament per seguir creixent

Amb aquesta, el Barça de bàsquet femení suma ja cinc victòries i es situa en tercera posició a dues de les líders, l’Osés Construcciones Ardoi. A més, les blaugranes encadenen la segona victòria consecutiva i arriben en un bon moment per fer front a les properes dues jornades en les quals hauran d’afrontar dos desplaçaments complicats: la propera setmana a la pista del Patatas Hijolusa i d’aquí a quinze dies a la de l’AD Cortegada.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *