LF2 El Barça CBS recupera l’alegria i suma la quarta victòria (69 -79)

Una imatge d’arxiu | FCB

El conjunt d’Isaac Fernández ha tornat a recuperar la seva millor versió. Després del sotrac del Celta, les blaugranes han superat avui a l’Arxil per 69-79. Les d’Isaac Fernández, que han dominat clarament tot el partit, sumen ja la quarta victòria i es mantenen en la zona alta de la classificació.

Domini blaugrana per sumar la quarta victòria

El partit ha començat de la millor manera per al Barça que al final del primer període ja dominava per sis punts (15-21). Amb una gran actuació de Beatrice Carta en el segon període, amb cinc triples, el Barça ha obert un avantatge important abans del descans. Un fet que ha permès l’aparició d’un bon grapat de jugadores, com Anna Boleda que amb 4 triples s’ha convertit en la màxima anotadora del partit (21 punts i 21 de valoració). Al descans, el Barça ja dominava per 18 punts, una diferència que  s’ha estabilitzat en els 20 punts durant tot el tercer període.

Reacció local en el quart

En l’inici de l’últim període les locals han reaccionat i han estat capaces de situar-se a 8 punts, però el Barça CBS ha posat fre a la reacció de l’Arxil i ha acabat emportant-se la quarta victòria de la temporada per 69-79.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *