El Barça planta cara al Celta però suma la segona derrota (54 – 77)

0
1383

 

El Barça no ha pogut superar el Celta | FCB – Marc Romero

 

Segona derrota del Barça del Bàsquet Femení, aquest cop davant les grans favorites de la lliga. El Celta Zoroka, que ha tingut problemes amb el vol fet que ha provocat retardar el partit 45 minuts, ha hagut de treballar-se una victòria que s’ha acabat emportant per 54-77.

Un Barça competitiu durant dos períodes

El conjunt dirigit per Isaac Fernández ha començat molt bé el partit amb molt d’encert en atac i aconseguint recuperar forces pilotes. L’enfrontament ha arribat al final del primer període amb empat a 15 i, tot i que en el segon quart les visitants han millorat una mica, el resultat era d’un ajustat 30-35 al descans.

A la represa però el partit s’ha trencat i el Celta Zoroka ha pogut obrir un aventatge en el marcador. Al final del tercer període, les de Vigo ja dominaven per 43-59, un avantatge que ha augmentat fins als 23 punts al final del partit.

El Barça segueix amb balanç positiu

Tot i la derrota d’avui les blaugranes es mantenen amb un balanç positiu en lliga amb 3 victòries i dues derrotes, després de cinc jornades. Un balanç positiu que servirà perquè les blaugranes segueixin rondant les posicions de play off abans de visitar la pista de l’Arxil la pròxima jornada.

Deixa un comentari