LF2; Barça CBS, 59 vs CBF Cerdanyola, 37; La defensa un nou valor del Barça CBS

Aixa Wone va ser la jugadora més valorada del partit | FCB – Marc Romero

Victòria del Barça de Bàsquet Femení en el segon partit que el conjunt dirigit per Isaac Fernández disputava aquesta temporada. Després d’una setmana de descans, a causa de l’aplaçament del partit davant el Segle XXI, les blaugranes no van tenir excessius problemes per superar el CBF Cerdanyola i situar-se a la classificació amb un 2-0.

La defensa, un valor afegit

Cal destacar, que després del partit el tècnic Isaac Fernández va assegurar que “hi ha dies que en atac no estarem tant bé i per això és important que sempre estiguem al cent per cent en defensa, crec que aquest ha de ser una tret característic del nostre equip”. I és que les blaugranes van deixar-se la pell en una defensa que va deixar al Cerdanyola per sota dels 40 punts al final del partit. De fet, en el primer període el Barça només va encaixar 9 punts i en el segon encara va poder millorar el registre al només encaixar-ne 4.

En atac les blaugranes van anar millorant poc a poc i amb el pas dels minuts van anar obrint una diferència que, tot i que no va permetre tancar el partit, encarrilava la victòria.  Al descans les de Sant Feliu de Llobregat dominaven per 31 a 13, i al final del tercer període, el Barça marxava fins els 16 de diferència (41-25). Finalment, victòria per 59 a 37 que deixa a les blaugranes amb dues victòries en les dues primeres jornades.

A més de la defensa, també cal destacar el paper d’Aixa Wone en el partit d’ahir que amb 16 punts, 8 rebots i 1 assistència, va convertir-se en la millor jugadora del partit amb una valoració de més 27. Destaquen també els 13 rebots de Lola Pendande (19 de valoració) i els 8 punts de Clàudia Baraut.

Fitxa del partit:

Barça Bàsquet Femení, 59
CBF Cerdanyola, 37

Barça Bàsquet Femení: Blanco, Carta (3), Wone (16), Pendande (8) i Dixon -cinc inicial-, Curto (5), Rueda, Artiga (6), Baraut (8), Aguilar (4), Boleda (4) i Soria (5).

CBF Cerdanyola: B. García (7), Murcia (2), Arbizu (4), Brito i Arias (6), -cinc inical-, Pujolreu (4), M. García, Alanis (2), Acevedo (2), Gascón (3), Iglesias i Medel (9)

Parcials: 11-9 / 20-4 / 10-12 / 18-12

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *