LF2, El Barça s’emporta la lliga Catalana gràcies a un extraordinari primer període

 

Les blaugranes han dominat la final en tot moment | FCB – Víctor Salgado

 

Domini absolut del Barça de bàsquet femení en la final de la lliga Catalana disputada aquesta tarda al Prat de Llobregat. Les blaugranes no han trobat resistència davant un Boet Mataró que s’ha trobat amb un parcial inicial de 0-18 que gaire bé ha sentenciat la final. Tal com va passar a la semifinal, dos triples a l’inici del partit (Regina Aguilar i Beatrice Carta) han començat a obrir una diferència que el Mataró no ha pogut frenar fins la meitat del primer període amb els primers tres punts de les del Maresme (3-18). L’equip dirigit per Isaac Fernández ha seguit amb una altíssima intensitat defensiva que ha permès a les blaugranes tancar el primer període amb un contundent 7-30 en el marcador. Cal destacar que al final dels primers 10 minuts, el Barça de bàsquet femení registrava unes estadístiques per emmarcar: 6 de 8 en tirs de dos i quatre de cinc en tirs de tres.

El ritme del partit no ha canviat en el segon període i, tot i que el Mataró ha estat més encertat de cara a cistella, el Barça ha seguit amb els 20 punts d’avantatge a l’equador del descans (18-38). Una diferència que s’ha vist reduïda en el tram final del segon quart, quan les del Maresme han premut l’accelerador, un fet que ha provocat que al descans el resultat fos de 28-42.

El millor bàsquet a una setmana de l’inici de la LF2

El partit ha entrat en un impàs en el qual les locals han intentat reaccionar però el Barça ha estat capaç de frenar el ritme del Mataró i al final del tercer període l’avantatge blaugrana segui sent de 17 punts (41-58). Ja en l’últim període les de la capital del Maresme han arribat a situar-se a 8 punts però, un Barça molt còmode en atac i fent una defensa per emmarcar, ha acabat tancant una final que ha acabat amb el resultat de 53-65.

Aquesta victòria arriba a una setmana de l’inici de Lliga i després d’una pretemporada en el qual el Barça no havia pogut guanyar cap partit (degut a l’entitat de les rivals). Després del partit el tècnic Isaac Fernández ha assegurat que “estic molt content per la victòria, crec que hem demostrat del que som capaces”.

Les estadístiques de la final

 

Comparteix aquesta notícia

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *