LF2, 🏀 @FCBbasket_fem 65-58 #BQSegleXXI

L’Ăşltim partit de pretemporada de les blaugranes va ser davant l’Uni-Girona | FCB – Marc Romero

Primera prova de foc per a l’equip dirigit per Isaac Fernández. Amb el cap centrat en l’inici de lliga i conscients de la dificultat de la pretemporada que l’equip ha realitzat, el Barça CBS afronta la lliga catalana amb il·lusió però també amb certa tranquil·litat. Il·lusió perquè és el primer títol en joc i perquè jugar una final sempre és especial. Però alhora tranquil·litat perquè l’equip és molt jove i amb marge de millora.

Desxifrar l’estat de forma de l’equip

Un dels objectius d’aquesta lliga catalana és saber en quin punt es troba el Barça de Lliga Femenina 2. Després de tres partits amistosos davant tres rivals de màxim nivell, les blaugranes han demostrat que són capaces de deixar grans detalls tècnics sobre el parquet, però encara no s’ha vist com es desenvolupa el Barça davant un rival de la seva categoria. Així doncs, el partit de demà (a les 20.30 al pavelló Joan Busquest d’El Prat de Llobregat), permetrà a Isaac Fernández recollir més informació en una situació de joc similar a la que el Barça es trobarà durant la temporada.

La primera oportunitat per demostrar que la cosa va de debò serà davant el Segle XXI. Equip que finalment s’ha mantingut a Lliga Femenina 2, tot i que va perdre la categoria la temporada passada, i que estarà en el grup del Barça. En cas de passar a la final, el Barça s’hauria d’enfrontar, diumenge a les 17.30h, al Mataró o al Lima-Horta, els dos equips de l’altre semifinal.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *