LF2; les del Barça CBS han deixat grans moments de joc.

 

Aixa Wone va ser la màxima anotadora del Barça | FCB – Marc Romero

 

Ahir diumenge va finalitzar la pretemporada del Barça de Bàsquet Femení. Una pretemporada que ha portat a les joves jugadores dirigides per Isaac Fernández a enfrontar-se a les millors jugadores d’Àsia, d’Europa i de Catalunya. Tot i sumar tres derrotes, la tercer ahir davant l’Spar Citylift Girona per 71-48, les blaugranes han deixat grans moments de joc.

Extreure els aspectes positius

Després del partit el tècnic blaugrana va voler recordar a les seves jugadores que “cal mirar més enllà del resultat, els rivals als quals ens hem enfrontat no són de la nostre realitat i tot i així hi ha coses molt positives”. De fet, en el partit d’ahir el Barça no va deixar escapar les gironines fins ben entrat el tercer període. Al descans el resultat era de 39 a 27 favorable a les locals. Una diferència de 12 punts que es va mantenir en els dos primers períodes gràcies a l’efectivitat des de la línia de tres de Regina Aguilar (amb 2 triples en el primer període i 8 punts al llarg del partit), Beatrice Carta i Laura Sòria. També però  gràcies a les bones accions dins de la pintura d’Aixa Wone (màxima anotadora de les blaugranes amb 11 punts) i Lola Pendande que, tot i ser inferiors físicament, van ser capaces de trobar espais sota l’anella gironina.

Ja en el tercer període l’Uni Girona va posar una marxa més i, tot i que l’equip va estar més fluid que en els dos primers períodes gràcies a la direcció de Mamen Blanco i a l’experiència d’Anna Boleda, el Barça no va poder mantenir-se dins del partit.

Amb tot l’equip a per la lliga

Cal destacar que ahir el tècnic Isaac Fernández tampoc va poder comptar amb totes les jugadores. S’espera que pel partit del dissabte les jugadores que ahir van tenir descans (Dixon, Baraut i Artigas) estiguin a la disposició de Fernández per a les semifinals de la lliga catalana que enfrontaran Barça i Segle XXI en un partit que es disputarà el proper dissabte, a les 20.00h, al pavelló Joan Busquets del Prat de Llobregat.

      

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *