Tres amistosos i la Lliga Catalana

0
1460

Dissabte 8  a les 11:00  entrenament conjunt Equip Japones  Denso Iris Women amb el nostre Barça CBS

Dissabte 8  a les 16:00   Partit  Barça CBS (LF2) vs Denso Iris Women

Diumenge 9  a les 12:30   Partit  Barça CBS (1a) vs Denso Iris Women

Dimecres 12  a les 20:00 Partit  Barça CBS (LF2) vs  UMMC Ekateringburg

Tres amistosos i la Lliga Catalana

La primera prova per aquest nou projecte serà el proper dissabte 8 de setembre, a les 16.00 hores al Pavelló Juan Carlos Navarro. Les blaugranes s’enfrontaran a un conjunt japonès, el Denso Iris Women. Aquest equip de la ciutat de Kariya, va acabar la temporada passada en segona posició de la lliga  japonesa després de perdre la final dels play off. El segon repte serà tot un equip de renom. Es tracta de les actuals campiones de l’Eurolliga, l’UMMC Ekateringburg. Aquest conjunt de la lliga russa va proclamar-se campió de la màxima competició europea femenina de bàsquet després de superar per 72 a 53 al Sopron Basket d’Hungria.  L’últim amistós serà davant un rival més conegut, l’Spart Citylift Girona de lliga femenina que s’enfrontarà al Barça CBS en un partit que es disputarà a Vilobí d’Onyar el proper dia 23 a les 18.00 hores.

Aquests tres amistosos es disputaran just abans de les semifinals de la Lliga Catalana, que enfrontaran al Barça i al Segle XXI, en un matx previst pel dissabte 29 (pendent de confirmar hora i lloc).

Deixa un comentari