#LF2 El Barça CBS comença a treballar

0
1371

Anna Boleda ja torna a treballar amb el grup | FCB – Marc Romero

A més d’un mes per començar la lliga, el Barça d’Isaac Fernández ja s’ha posat a treballar. Amb una plantilla que encara no està tancada, les blaugranes van dur a terme ahir al vespre la primera sessió d’entrenament al Pavelló Juan Carlos Navarro.

Anna Boleda torna a trepitjar el parquet

Una de les novetats més destacades va ser el retorn d’una de les jugadores més experimentades d’aquest grup. Es tracta d’Anna Boleda que, després de patir una lesió que la va deixar fora de les pistes la temporada passada, la blaugrana va tornar a entrenar-se amb el grup. Completament recuperada de la lesió, s’espera que Boleda sigui una de les referències d’aquest equip jove però amb molt de talent.

Pendande, Soria i Artigas ja treballen

Cal destacar que ahir també es van veure per primer cop noves cares a l’entrenament. Començant per la del mateix tècnic, però també la de les incorporacions Lola Pendande, Laura Soria i Xènia Artigas que ja estan a la disposició de Fernández per als primers partits de pretemporada.

Tres amistosos i la Lliga Catalana

La primera prova per aquest nou projecte serà el proper dissabte 8 de setembre, a les 16.00 hores al Pavelló Juan Carlos Navarro. Les blaugranes s’enfrontaran a un conjunt japonès, el Denso Iris Women. Aquest equip de la ciutat de Kariya, va acabar la temporada passada en segona posició de la lliga  japonesa després de perdre la final dels play off. El segon repte serà tot un equip de renom. Es tracta de les actuals campiones de l’Eurolliga, l’UMMC Ekateringburg. Aquest conjunt de la lliga russa va proclamar-se campió de la màxima competició europea femenina de bàsquet després de superar per 72 a 53 al Sopron Basket d’Hungria.  L’últim amistós serà davant un rival més conegut, l’Spart Citylift Girona de lliga femenina que s’enfrontarà al Barça CBS en un partit que es disputarà a Vilobí d’Onyar el proper dia 23 a les 18.00 hores.

Aquests tres amistosos es disputaran just abans de les semifinals de la Lliga Catalana, que enfrontaran al Barça i al Segle XXI, en un matx previst pel dissabte 29 (pendent de confirmar hora i lloc).

Deixa un comentari