El Barça CBS incorpora Lola Pendande

0
1758

El primer equip del bàsquet femení del Barça incorpora Lola Pendande per a la propera temporada. Nascuda l’any 2000, Pendande arriba procedent dels Estats Units, concretament de la Ribet Academy. Anteriorment va estar al CB Islas Canarias, conjunt amb el qual es va proclamar campiona d’Espanya amb una mitjana de 21,2 punts per partit, 15,8 rebots per partit i 33,4 de valoració.

UN VALOR EMERGENT

Cal destacar que Pendande juga a la posició d’ala-pívot i tindrà un paper important en el nou projecte del Barça CBS. Amb una alçada d’1,89 metres, la blaugrana s’ha convertit en un dels valors emergents del bàsquet espanyol.

Lola Pendande serà presentada un cop torni del seu compromís amb la selecció espanyola sots 18. De fet, Pendande va proclamar-se recentment campiona d’Europa amb la selecció espanyola sots 20, en un campionat on la selecció va dominar en tot moment.

Deixa un comentari