#LF2 Xènia Artiga, primera incorporació del Barça CBS

0
1695

Xènia Artiga jugarà la propera temporada al Barça CBS

El Barça CBS ha presentat aquest matí la nova jugadora de l’equip de Lliga Femenina 2. Es tracta de Xènia Artiga que arriba al Barça després de jugar la temporada passada al Joventut les Corts.

Formada al Basket Almeda, Artiga va fer el salt a la Lliga Femenina 2 la temporada 2016-2017 quan encara era júnior. Ho va fer amb el Sant Adrià, equip amb el qual va disputar 10 partits de la fase regular així com diversos partits de la fase d’ascens a l’actual Lliga Dia que el Snatt’s Sant Adrià va acabar aconseguint.

A més, aquella mateixa temporada Artiga va guanyar, amb l’equip júnior del Sant Adrià, el campionat de Catalunya i va finalitzar subcampiona d’Espanya d’aquesta categoria.

Ganes de treballar i aprendre

Amb una alçada d’1,83, l’ala-pivot, ha assegurat en el seu acte de presentació que “tinc moltes ganes de jugar aquest any amb aquest nou equip amb l’objectiu de seguir mantenint la categoria”. A nivell personal, Artiga ha destacat que “vull seguir aprenent com a jugadora amb l’ajut de les meves companyes i l’entrenador que segur que m’ensenyen molt”.

Deixa un comentari