LF2 Isaac Fernández nou entrenador del Barça CBS

0
1697

Isaac Fernández serà el nou entrenador del primer equip del Barça CBS | FCB

El primer equip del Barça CBS té nou entrenador. Es tracta d’Isaac Fernández, qui es farà càrrec de l’equip que jugarà la segona temporada a la Lliga Femenina 2. Fernández arriba procedent del Lima Horta, on la temporada passada va aconseguir que el conjunt barceloní finalitzés en desena posició gràcies a les 8 victòries.

Gran experiència com a entrenador

Cal destacar, que el tècnic de 38 anys, arriba a les files del Barça amb una llarga trajectòria com a entrenador. Fernández no només ha estat entrenador de clubs sinó que també ha estat amb diferents categories de la selecció espanyola . De fet, recentment Fernández ha estat a Hongria amb la selecció espanyola femenina sots 20.

En les properes setmanes, el tècnic serà presentat.

Deixa un comentari