#LF2 Anna Boleda seguirà una temporada més amb el Barça CBS

0
1688

Anna Boleda jugarà una temporada més amb el Barça CBS | FCB

Anna Boleda seguirà una temporada més vinculada al Barça CBS en la segona temporada de l’equip a Lliga Femenina 2. Amb la propera, Boleda haurà jugat 4 temporades amb la samarreta blaugrana havent aconseguit un ascens a la segona màxima divisió estatal.

Tot i la lesió, aquesta temporada la pivot d’1,81 metres d’alçada, va disputar 140 minuts en total, en els 18 partits que va disputar. En relació a la lesió, Boleda ha assegurat que “tinc tot l’estiu per endavant per seguir treballant. Vull arribar al màxim nivell a principi de temporada per poder ajudar l’equip”.

Experiència sobre el parquet

Més enllà de la seva etapa com a blaugrana, Boleda compta amb 6 temporades a la màxima divisió espanyola, acumulant més de 100 partits en aquesta categoria.  D’altra banda, a Lliga Femenina 2, Boleda acumula prop de 300 partits com a jugadora en les 12 temporades en les que hi ha jugat.

En aquest sentit, Boleda ha dit que “sobretot tinc ganes de treballar, si podem donar alguna sorpresa la donarem, però el que volem fer és treballar, gaudir i aprendre”.

Deixa un comentari