LF2, Un festival de triples per acomiadar el pavelló Juan Carlos Navarro (61-63)

0
1611

 

Paula Curto ha signat un 60% d’efectivitat en triples | Sergi Fernàndez

 

El conjunt dirigit per Mateo Rubio ha tancat la temporada al Juan Carlos Navarro amb el cap ben alt. Les blaugranes, que han acabat caient davant el Patats Hijolusa per un ajustat 61-63, mostrant la seva millor versió d’aquest tram final de temporada.

El matx no ha començat de la millor manera per a les catalanes que han encaixat un parcial de 0-12 en el tram inicial del partit. Tot i que aquest parcial augurava un partit dominat per les de Lleó, les blaugranes s’han tornat a ficar dins del matx al final del primer quart al qual s’ha arribat amb l’11 a 24 a l’electrònic.

En el segon període el conjunt dirigit per Mateo Rubio s’ha acabat a ficar dins del partit tot i la bona efectivitat de les visitants des de més enllà de la línia de 3 punts. De fet, el percentatge de triples del Patatas Hijolusa ha superat el 50% durant bona part del matx. Al descans les visitants encara estaven per davant en el marcador però per només 4 punts (39-43).

El Barça cau amb el cap ben alt

A la represa el ritme del partit ha augmentat de manera descontrolada. A base de triples els dos conjunts han ofert un espectacle de nivell. El Barça CBS ha estat capaç de mantenir aquest ritme gràcies, en especial, a l’efectivitat de Paula Curto que ha signat un increïble 60% d’efectivitat des del triple (6/10).

A l’equador del tercer període el Barça ha pogut posar-se per davant en el marcador però les blaugranes no han pogut sentenciar el matx. Tot plegat ha fet que el partit arribés amb el marcador molt igualat a l’inici dels últims 10 minuts de joc (53-58).

Ja en el tram final del partit, el marcador s’ha mantingut amb l’empat a 60. A falta de menys de dos minuts, un triple de les visitants ha situat el 60-63 a l’electrònic. Les blaugranes han pogut situar-se a només dos punts gràcies a un tir lliure (61-63) i ja en l’última acció del partit, Mónica Lázaro ha forçat una falta personal per empatar, però després de fallar el primer tir d’un punt ha llençat a fallar el segon. Finalment, les blaugranes no han pogut anotar i han acabat cedint, però amb el cap ben alt, el matx.

La Fitxa

Barça CBS: 61

Patats Hijolusa: 63

Barça CBS: C. Pérez (5), L. Pablos (10), M. Lázaro (4), D. King (9) i T. Cabanillas (5) -cinc inicial-; P. Curto (18), L. Fernández, S. Dixon (10), C. Gener i R. Aguilar.

Patats Hijolusa: A. Alcántar (16), M. Canella (10), I. Conde (9), I. Varela (6) i V. Viñe (17) -cinc inicial-; N. López (3), Y. Rodríguez (2) i C. Hernández

Deixa un comentari