Martina Muñoz#13, Argent de la Selecció Catalana Mini Femenina en el Campionat d’Espanya

La Selecció Catalana Mini Femenina es penja la medalla d’argent a l’estatal de seleccions Mini de San Fernando en caure davant Andalucia a la final per un 53-72.

La Selecció Catalana Mini Femenina entrenada pel seleccionador Enric González i les seves ajudants Santa Carrasco i Olga Vázquez, juntament amb el fisioterapeuta Ramon Sureda, s’ha penjat la medalla d’argent en caure a la final del Campionat d’Espanya de seleccions Mini davant Andalucia per un 53-72.

La Selecció Catalana Mini Femenina es penja la medalla d’argent a l’estatal de seleccions Mini de San Fernando en caure davant Andalucia a la final per un 53-72.La Selecció Catalana Mini Femenina entrenada pel seleccionador Enric González i les seves ajudants Santa Carrasco i Olga Vázquez, juntament amb el fisioterapeuta Ramon Sureda, s’ha penjat la medalla d’argent en caure a la final del Campionat d’Espanya de seleccions Mini davant Andalucia per un 53-72.

Catalunya jugava la final en superar a Madrid per un 75-65 i després d’una gran remuntada en marxar al descans amb 20 punts en contra a la semifinal disputada dimarts dia 27 de març. El conjunt català arribava a semifinals després de tancar la fase prèvia com a primera de grup: dissabte passat, les catalanes van arrencar el torneig amb victòria davant Aragó per un 41-92 i en el seu segon dia a San Fernando, va superar a la Comunitat Valenciana per un 93-71. A la jornada doble del passat dilluns 26, Catalunya va certificar el seu accés a semis en guanyar a Canarias per un 70-92 abans de tancar la fase prèvia contra Asturias (76-25) en el grup A de l’especial femení.

La Selecció Catalana Mini Femenina era la vigent campiona del torneig des del 2012, i amb aquest argent suma un total de 30 medalles en 31 campionats: 22 d’or, 6 d’argent i 2 de bronze (consultar palmarès).

Resultats Selecció Catalana Mini Femenina:


Dissabte 24 de març

11:30h Aragó 41 – CATALUNYA 92 (Jornada 1)

Diumenge 25 de març
15:30h CATALUNYA 93 – C. Valenciana 71 (Jornada 3)

Dilluns 26 de març
09:30h Canarias 70 – CATALUNYA 92 (Jornada 4)
17:30h CATALUNYA 76 – Asturias 25 (Jornada 5)

Dimarts 27 de març
17:30h CATALUNYA 75 – Madrid 65 (Semifinal)

Dimecres 28 de març
12:00h CATALUNYA – Andalucia (Final)

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *