LF2; El Barça CBS afluixa en el tercer quart i l’Ensino s’emporta la victòria (65-75)

0
1305

Les blaugranes van caure per 10 punts de diferència | Sergi Fernández

El Barça CBS va caure ahir a casa davant el Durán Maqinaria Ensino en un partit en el qual les blaugranes van plantar cara durant bona part de l’enfrontament.

En el primer període el conjunt de Mateo Rubio va poder controlar el partit i va sortir a la pista creient en la victòria. De fet, les blaugranes necessitaven guanyar si volien mantenir-se en la lluita pels play off. Al final del primer quart, el Barça guanyava per tres punts, una diferència que al descans es va quedar en res després que les visitants guanyessin el segon període per 13 a 16. Al descans, el matx arribava amb empat a 32 a l’electrònic.

Un tercer quart massa llarg

Amb tot obert, les visitants, que arribaven al matx després d’onze victòries consecutives, van poder frenar l’atac blaugrana i poc a poc van obrir una diferència de 9 punts (47-56). Tot i la diferència el Barça CBS no va donar per perdut el partit i va intentar de reduir la diferència en l’últim període. Tot i així, l’Ensino va saber gestionar bé l’avantatge i va acabar emportant-se la victòria per 10 punts de diferència (65-75).

Acabar amb bon sabor de boca

Amb aquesta derrota el Barça CBS es queda sense opcions matemàtiques de finalitzar la lliga regular entre les quatre primeres, un fet que hagués donat accés a les blaugranes a la fase d’ascens. Tot i així, el Barça fa una molt bona valoració de la temporada de l’equip que ha estat en la part alta de la taula durant tota la temporada en el seu primer any en aquesta categoria. A més, el conjunt de Mateo Rubio afronta les últimes jornades de lliga amb la intenció d’acabar la temporada de la millor manera possible.

La Fitxa

Barça CBS: 65

Durán Maquinaria Ensino: 75

Barça CBS: Pérez (12), Pablos (15), Lázaro (6), King (8) i Dixon (7), -cinc inicial-; Curto (5), Fernández (4) i Cabanillas (4).

Durán Maquinaria Ensino: Miller (8), Gómez (16),  Novo (25), Roundtree (20) i Villegas (11), -cinc inicial-; Cuiña (6), Asensio (2), Varela, Castedo (5) i O’Dwyer (5).

Deixa un comentari