El Barça CBS no pot amb les líders de la lliga (82-42)

0
1406

 

Les blaugranes encara tenen opcions matemàtiques per entrar al play off | FCB

 

El Celta no va tenir pietat d’un Barça CBS que arribava a Vigo després d’una victòria important en la passada jornada que el tornava a situar en el camí de la victòria. Les locals no van donar opció i es van acabar imposant per 82 a 42. Les blaugranes mantenen vives les opcions d’entrar al play off tot i la derrota.

El Celta, molt molt més que el líder

Cal destacar que només dos equips han estat capaços de guanyar a la pista del Celta al llarg d’aquesta temporada. De fet, les de Vigo només han perdut en 4 ocasions en les 22 jornades disputades i es situen com unes de les clares candidates a l’ascens a la màxima divisió femenina del bàsquet espanyol.

Recuperar forces pel tram final de temporada

De cara a la propera jornada, el Barça CBS haurà de recuperar forces per un partit que serà decisiu per a les opcions de les blaugranes per entrar al play off. En especial la pivot Mónica Lázaro que aquest dissabte va jugar amb molèsties a l’esquena que finalment no van impedir-li jugar.

Tot plegat, perquè el conjunt dirigit per Mateo Rubio rebi en les millors condicions el Durán Maquinaria Ensino, l’equip que marca les posicions de play off i que es troba a tres victòries de les blaugranes. Totes les opcions del Barça passen per una victòria la setmana vinent i esperar alguna ensopegada de l’Ensino.

Deixa un comentari