LF2 El Barça CBS guanya l’Oviedo i torna al camí de la victòria (55-53)

Sortida aclaparadora

A l’inici de l’enfrontament les barcelonistes van ser capaces de dominar el partit. Al primer quart el Barça CBS va poder marcar el ritme, i a poc a poc va anar obrint una diferència de 9 punts (18-9) gràcies especialment a la bona defensa a l’inici del període. La dinàmica es va mantenir al segon període, en què les blaugranes van poder mantenir l’avantatge de 9 punts (36-27).

Tirant d’ofici per frenar l’Oviedo

Després del descans les visitants van intentar capgirar el ritme, i tot i que van poder frenar el domini blaugrana, el Barça, que sempre va anat per davant al marcador, va saber patir en els moments més complicats. Al tercer quart l’Oviedo es va situar a només dos punts (44-42), diferència que es va mantenir al final del partit, que va finalitzar amb victòria del Barça per 55-53.

Retrobar-se amb la victòria

Amb aquest triomf les culers trenquen amb les tres derrotes consecutives i tornen al camí de la victòria. A més, el Barça CBS continua en la lluita pel playoff. El conjunt català se situa cinquè amb 13 victòries, a dues del Durán Maquinaria Ensino i a tres del GDKO Ibaizabal i el Patats Hijolusa.

Fitxa del partit

Barça CBS: 55

Universidad de Oviedo – Unión Financiera Asturiana: 53

Barça CBS: Lázaro (10), Villaroel (10), Dixon (6), Motta (3) i King (14) –cinc inicial–; García (5), Castro (5), Gener i Cabanillas (2).

Universidad de Oviedo – Unión Financiera Asturiana: González (9), Green (11), Moral (15), Fernández (2) i Ramos (8) –cinc inical–; Labra (2) i Ortíz (6).

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *