El Barça CBS cau a la pròrroga (82-75)

Les blaugranes encadenen 4 derrotes consecutives | Sergi Fernández

El Barça CBS ha sortit a la pista del Segle XXI amb la intenció de dominar el ritme del partit. Però en el tram inicial de l’enfrontament han estat les locals les que s’han avançat en el marcador (13-7). Superat l’equador del primer període el conjunt dirigit per Mateo Rubio ha començat a trobar-se més còmode en atac i ha pogut anotar un parcial de 0-9 que ha posat a les blaugranes per davant en l’electrònic (13-16). Al final del primer període el Barça guanyava per 17-19.

En el segon quart, les locals han saltat molt millor a la pista. El jove equip d’Esplugues ha anotat un parcial de 19-9 que ha capgirat el marcador i el ritme del partit (36-28). Les blaugranes han hagut de tirar d’ofici per tornar a ficar-se dins del matx i, a base de tirs lliures, el conjunt de Mateo Rubio s’ha ficat a només un punt al final del tercer període (49-48).

El Barça l’ha tinguda

En l’últim quart el Barça ha tornat a agafar el control i gràcies a tres triples consecutius de les blaugranes, el Barça CBS ha agafat un avantatge de 5 punts a 1:30 pel final (62-67). Tot i així, les locals han estat capaces de posar-se un punt per sobre (68-67). Però en l’última acció del període Carla Perez ha rebut una falta de tir que l’ha portada a la línia de tirs lliures. La jugadora del Barça només ha pogut anotar el primer, un fet que ha portat el partit a la pròrroga.

A l’extra time les locals han estat més afortunades de cara a cistella i han sabut gestionar millor la renda, el què ha permés al Segle XXI endur-se el partit per 82-75.

Fitxa Tècnica

Segle XXI 82

Barça CBS 75

Segle XXI: Pueyo (13), Palma (3), Puiggros (17), Wone (13) i Hermosa (7) – cinc inicial-; López, Sánchez (6), Dembelé (2), Gamarra, Fraile (10), Soria (11) i Soler.

Barça CBS: Pérez (19), Pablos (6), Lázaro (10), Dixon (4) i King (13) – cinc inicial-; Curto (3), Fernández (2), Aguilar (14) i Cabanillas (4).

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *