La zona sentencia al Barça CBS (59-67)

0
1442

 

El Barça CBS no va poder superar la zona del Basket Mar | FCB

 

El Barça CBS va caure ahir a la tarda en el partit corresponent a la dinovena jornada de la Lliga Femenina 2. Les blaugranes rebien a l’Ascensores Tresa – Basket Mar, que es va endur el partit per 59-67.

El partit va estar marcat per una altíssima intensitat que va generar moltes recuperacions convertint l’enfrontament en un partit d’anada i tornada. En el primer període el Barça CBS va anar bona part del quart per davant en el marcador, però dos triples consecutius del Basket Mar van deixar el 15-18 al final del primer període.

En el segon quart el conjunt català va prémer l’accelerador i gràcies a un bon joc interior acompanyat de les accions de contracop, el Barça va ser capaç d’anotar 23 punts i situar-se tres punts per davant de les asturianes (36-33).

La defensa zonal curtcircuita al Barça

Després del descans, les visitants van saltar al parquet amb una defensa zonal que va generar molts problemes a les locals. Incapaces de generar perill mitjançant el joc interior i amb poca fortuna des de la línia de tres (5/28) les blaugranes van ser incapaces de trobar solució als problemes generats pel sistema defensiu del Basket Mar.

Tot i que en el tram final dos triples de Dixon tornaven a posar al Barça CBS dins del partit, els errors en els llançaments d’un punt van acabar de sentenciar a les blaugranes (59-67).

Fitxa Tècnica

Barça CBS 59

Ascensores Tresa – Basket Mar 67

Barça CBS: Carla Pérez (3), Mónica Lázaro (9), Baye Dixon (10), Regina Aguilar (11) i Paige King (7) –cinc inicial-; Paula Curto (3), Lara Fernández (4), Lucía Pablos (10), Nathalia MC Donald (2).

Ascensores Tresa – Basket Mar: Jimena Abejón (11), Izabella Federico (14), Katarina Vuckovic (19), Jo Nordgaard (16) i Laura Chanrour (7) –cinc inicial-; Maria López, Valeria Abejón,

Deixa un comentari