El Barça CBS lluita fins al final però no pot amb el Kemegal Cortegada (61-57)

0
1409

El Barça CBS es manté en quarta posició | FCB

El Barça CBS ha caigut a la pista del Kemegal Cortegada per un ajustat 61-57 en un partit molt disputat fins a l’últim minut. En el primer període ambdós equips han estat molt encertats de cara a cistella i, al final del primer quart, el marcador era molt ajustat (17-16). En el segon quart ha estat quan les noies dirigides per Mateo Rubio han patit la pressió de l’afició local. Rubio ha assegurat que “ens ha faltat la tensió necessària en aquests dos primers períodes”, el que ha fet que el Barça encaixés un parcial de 15-8 que ha deixat el 32 a 24 al descans.

UNA MONEDA A L’AIRE

Després del descans la dinàmica blaugrana ha canviat completament. El conjunt català s’ha trobat molt més còmode sobre la pista i ha anotat un parcial d’11-21que ha posat a les blaugranes dos punts per sobre (43-45).

Amb el partit completament obert i amb només 10 minuts per disputar-se, qualsevol dels dos equips hauria pogut emportar-se la victòria. Finalment però, el Kemegal Cortegada ha acabat guanyant per un ajustat 61-57.

MANTENEN LA QUARTA POSICIÓ

Tot i la derrota el Barça CBS manté la quarta posició gràcies a haver guanyat l’average amb les rivals d’avui. A falta de finalitzar tots els partits de la jornada, les blaugranes estan a només una victòria de les segones i a dues de les líders.

Proper partit

BARÇA CBS – ASCENSORES TRESA- BASKET MAR GIJON *-* 17/02/2018 20:00

Deixa un comentari