LF2; El Joventut Les Corts supera el Barça CBS per 66-53

 Estadistiques del partit

L’entrenador del Barça CBS, Mateo Rubio, en una imatge d’arxiu | FCB

 

El Barça CBS ha ensopegat aquesta tarda al camp del Club Joventut Les Corts en un partit que ha acabat amb el resultat de 66 a 53. Les locals han portat el ritme del partit en tot moment i les blaugranes han anat sempre a remolc.

Així i tot el conjunt dirigit per Mateo Rubio no ha començat de la pitjor manera, ja que al final del primer període les blaugranes estaven ficades dins del partit i només perdien per un punt (17-16). En el segon quart el Barça seguia millor en defensa que no pas en atac on les blaugranes han estat poc inspirades. Al descans les locals només guanyaven de 3 punts el que ha deixat un partit completament obert.

En el tercer període ha estat quan la bona inspiració del Joventut Les Corts en atac ha permès a les locals obrir una diferència de 12 punts en el marcador, gràcies al parcial de 17-8. Ja en l’últim període tot i l’intent de reacció de les blaugranes les locals han sabut gestionar el resultat i emportar-se la victòria (66-53).

MISSATGE DE TRANQUIL·LITAT

Tot i la derrota d’avui el tècnic blaugrana, Mateo Rubio, ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat a les seves jugadores, ja que assegura que “nosaltres estem motivades” i que “encara queda molta lliga”. Rubio ha afegit que el play off ha de ser “una motivació més que una obsessió” i que “l’objectiu que ens hem de marcar és ser competitives en cada partit, i tot i que avui no hem estat del tot bé, crec que anem pel bon camí”.

Resultats

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *