LF2 Barça CBS – ADBA  Ajustada però la victòria es queda a casa (82-76)

0
1355

Les de Mateo tornen al camí del triomf liderades per Carla, Lucia,Regi, Brea i Devanny, decisives des de la línia de tres i al rebot.

BARÇA CBS – INMOBILIARIA VICTOR ANTUÑA – ADBA 82-76

El Barça CBS ha superat l’ ADBA d’Avilés (82-76). Molt bon partit de les blaugranes que han dominat el matx amb solvència tot i que les asturianes mai s’han donat per vençudes, i han tingut una opció d’anar a la pròrroga.
El Barça CBS afrontava aquest dissabte al Palau el partit davant ADBA d’Avilés, Després de la derrota ajustada a Biscaia contra el GDKO. El partit tot i el resultat final no ha estat gens fàcil. Tot i que l’ADBA ocupa la penúltima plaça de la classificació, el primer quart del partit ha estat molt igualat (22-20, min 10). Molt d’encert i gran joc de les asturianes amb Ashley i Sierra lluitant per totes les pilotes. A l’equip Asturià tothom te’l seu rol ben definit i ningú fa mes ni menys.
Al segon quart, més igualtat i més encert ningú volia afluixar partit ràpid i sense faltes (l’ADBA eren 7 jugadores) els 15 empat a 32, només al darrers dos minuts pel descans amb un petit respir per les seves jugadores el Barça va marxar de 7 punts (47- 40).
A la represa amb aquest avantatge i una sortida espectacular de les blaugranes es va arribar a la màxima diferencia 64 – 48 i ara si semblava que tot aniria de cara….. Doncs res més lluny de la realitat el ADBA va continuar a poc a poc pas a pas …. i el partit seria llarg, als 30 minuts  de joc 66 -54.
El darrer quart quedava veure el millor de les asturianes als 35 minuts i encara amb 10 punts favorables al Barça (76 – 66) arribaria l’espectacular reacció de les d’Avilés, en 3 minuts parcial de 0 – 8, i possessió de pilota, però Ashley va fallar el tir i a 50 del final, la força física i mental de les catalanesvan fer la resta, van acabar el partit amb accions de tirs lliures (100 % d’encert).
Les barcelonistes tornen al camí de la victòria per continuar al segon lloc de la classificació i agafar confiança per al patit contra el Joventut Les Corts del dissabte vinent.

CLUB JOVENTUT LES CORTS – BARÇA CBS *-* 03/02/2018 16:00

Estadistiques

Classificació 

Deixa un comentari