Victòria contundent per seguir pressionant el Celta

0
1738

El Barça CBS ha arribat a guanyar de 40 punts (83-43) | FCB

Contundent victòria del Barça CBS en el primer partit de la segona volta de la Lliga Femenina 2. Les blaugranes han acabat superant el Lima-Horta per 83-48 en un partit en el qual han arribat a guanyar de 40 punts (83-43).

Tot i que el matx ha arribat al final del primer període amb un ajustat 14-20, favorable al Lima-Horta, les de Sant Feliu han imposat el seu joc en els altres tres quarts (22-10, 21-11 i 26-7). Cal destacar que la màxima anotadora del partit ha estat la blaugrana S. Dixon amb 25 punts.

Aquesta victòria, la cinquena consecutiva, situa a les blaugranes a només dues victòries del RC Celta Zoroka que es manté líder amb 14 partits guanyats.

DEBUT DE DEVANNY KING

Un dels fets a destacar és el debut de la nord-americana Devanny King. Nascuda a la ciutat de Medina, a l’estat d’Ohio, arriba del conjunt australià Kalamunda Eastern Suns. En el seu primer partit com a local, ha estat una de les jugadores més destacades del partit amb 9 punts, 5 rebots i un 12 de valoració.

 

Les estadístiques del partit

Proper partit :

GDKO IBAIZABAL – BARÇA CBS *-*

FCB

1 / 1

Reconeixement a les jugadores d’or

A la mitja part del partit, el CBS Barça ha volgut tenir un especial reconeixement per a les sis jugadores que es van proclamar campiones d’Espanya amb la selecció catalana en el Campionat Autonòmic de Seleccions. Es tracta de cinc infantils, Paula García, Laura Moreno, Mariona Mulio, Alejandra Civera i Lucía Navarro, i una jugadora cadet, Júlia Rueda. Totes elles han rebut un obsequi per part de la vicepresidenta sisena de la Federació Catalana de Bàsquet, Maria Lluís Gol, l’alcaldessa accidental de Sant Feliu de Llobregat, Lourdes Borrell  i del president del CB Santfeliuenc i la delegada de la secció de bàsquet femení del FC Barcelona, Vicky Ceprian.

Deixa un comentari