LF2, Barça CBS vs IRAURGI S.B. : Festival ofensiu per continuar el moment dolç (84 – 73)

Les de Mateo Rubio  s’exhibeixen al Palau JCN en una gran actuació de tot l’equip; Lucia Pablos i Brea McDonald 20 i 13 punts han estat  les  màximes anotadores del matx per part blaugrana i Livermore i Hariis  24 i 18 per el conjunt basc.

El Barça CBS se sorpren a si mateix i  segueix intractable. Aquest dimecres ha tornat a exhibir-se al Palau Blaugrana després de superar amb molta dificultat al Añares Rioja ISB d’ Azpeitia en un partit avançat  (84-73). En una actuació coral de tot l’equip blaugrana i un festival ofensiu del dos equips.

El Barça CBS ha confirmat les bones sensacions en aquest inici de temporada i després de superar amb bona nota la prova de foc del conjunt gallec del Ensino ara a pogut amb les basques. Un inici fulgurant de 15-0 amb Lucia i Laura com a protagonista des de el tir exterior ha deixat entreveure com aniria el partit. Perquè el tir exterior ha fet molt de mal al ISB. Les basques han racionat al final de primer quart per acabar els primers 10’ amb 17 – 10.

En el segon quart un duel molt elèctric i amb atacs molt ràpids  els dos equips han anotat sense  aturador.  Bon básquet amb molt encert i les basques  amb Harris com directora de joc marcan els temps del partit. Les blaugranes han mantingut diferencies al segon període amb un parcial de 25-22, i 42 – 32  per arribar al descans.

El Tercer quart les visitants molt atentes en el rebot defensiu i ofensiu s’anticipaven sota el taulell a les  blaugranes, gran feina de Lizarazu i Bende Bilobi que no donaven cap treva a Lara i Mònica, el conjunt basc a pogut dominar el marcador fen valer el millor encert de les pivots i amb Harris estelar  anotant fácil gracies a la seva gran rapidessa i domini del joc. Parcial de 17 – 25,  i 59 – 57 (minut 30), per entrar al darrer quart molt ajustats..

Als 29” del darrer període, primer avantatge visitant 59 – 61, i el Palau nervios i no per el joc culer, sino per el gran nivell del ISB pero de nou apareix Regi Aguilar i amb dos accions espectaculars colocaben amb +5 per el Barça CBS 69 – 64 al minut 36, aquesta diferencia seria definitiva  i els tirs lliures finals llençats per Lucia i Mònica han ampliat les diferencies tot i que les del Añares Rioja ISB no ha abaixat la guardia mai, al final el públic del  JCN gaudia amb el joc de l’equip. I del partit que ha tornat a superar els 150 punts El Barça CBS viu un moment dolç i ho demostra a la pista.

Estadistiques 

Diumenge:

BARÇA CBS – C.B. ARXIL *-* 10/12/2017 13:00

 

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *