LF2, Gran victòria a Lugo (65 – 70)

0
1697

 

Estadistiques

Classificació 

Gran victòria de les  blaugranes  a la pista complicada del Ensino  de Lugo per 65 70. Cal destacar que l’equip lucense no havia perdut cap partit al Pazo Provincial dos Deportes  aquesta temporada

Un inici de partit molt igualat entre ambdós equips, on les defenses superaven els atacs amb parcial favorables a les de Mateo Rubio 13 – 17 al minut 8; i 17 a 21 al final del primer quart.  El Barça CBS amb un alt nivell defensiu, acompanyat agressivitat cap a cistella i un bon moviment de pilota va imposar.se també al segon  quart  amb un parcial de 9 – 14;  i 26 a 35; amb bones sensacions de joc col·lectiu i les aportacions individuals i habituals de Laura, Regina Lucia, cal destacar la feina de les pivots que van aconseguir tancar el rebot, que van facilitar  accions còmodes cap a cistella que, sumada a la bona actitud defensiva permetia a les blaugrana augmentar la avantatge dels primers 20 minuts  a la espera de la segura reacció local que segur arribaria.

A la represa, les  locals van augmentar el nivell defensiu que van creant problemes al Barça CBS, tot i això va poder mantenir la diferencia amb un sobre esforç coral i gran encert  de cara a cistella, era el quart de les locals, que va finalitzar amb un mal menor per el Barça, amb un parcial de 28 a 25; i 54 – 60 al final del 3er quart. Amb tot això, el Barça entrava al darrer quart amb sis punts d’avantatge. I les locals amb el Pazo Provincial donant constantment suport i posant la lògica pressió al partit, esperant la remuntada per fer valer el factor local.

El darrer quart va ser una lluita entre dos equips molt similars i igualats,  al minut 32, 59 a 60, i molts nervis i errors no forçats i primera avantatge local 61 – 60 a 4 minuts per el final on podia haver guanyat qualsevol, però Lucia amb un 2+1  en una acció molt positiva per les blaugranes  va capgirar el parcial a un 61 – 63  a 3’ per el final i el Pazo una olla a pressió, un altre  parell d’accions positives de les  de Mateo (Laura i Carla) van fer mantenir i augmentar l’ avantatge , anotant els  llançaments de tirs lliures al final de partit.

Al final, victòria molt important per 65 – 70 davant el Ensino  de Lugo

Aquest era el primer partit dels 3 que disputarem aquesta Setmana

 

BARÇA CBS – AÑARES RIOJA ISB

*-* 06/12/2017 18:00
BARÇA CBS – C.B. ARXIL *-* 10/12/2017

13:00

 

 

Deixa un comentari