El RC Celta fa un colossal nou de nou i ens deixa amb un pam de nas ¡!!! (68 – 71)

El RC Celta  fa un colossal nou de nou i ens deixa amb un pam de nas ¡!!!

Classificació

BARÇA CBS – RC CELTA ZORKA 68-71

 

Estadistiques

 

El Barça CBS vs  RC Celta no passarà als manuals del bon bàsquet però amb tot plegat   ha estat un partit molt intens i amb un final espectacular de les galleges. El Celta ha guanyat merescudament i encadena una impressionant ratxa de nou victòries, circumstància gairebé impensable en una categoria tan exigent com la Lliga Femenina 2 El Barça CBS encara queda a la zona noble de la classificació i amb el bon sabor de boca de estones de  bon joc, espectacle del bo a un JCN amb 400 persones. Algú en dóna més?

 

Als primers 10 minuts les  jugadores que entrena  Mateo Rubio amb una bona defensa i amb la Regina molt activa, va deixar clar al seu rival, que no seria fàcil mantenir la imbatibilitat.13 – 10 als primers 10’.

 

El segon acte va ser millor per les blaugranes  el grans equips com el Celta fins i tot es poden permetre.  moments  grisos també formen part de la vida i de la competició. El 17 a 13 el nou parcial  favorable al Barça CBS i 30 – 23 a 50” per el final i reacció del Celta  amb triple final des de 10 metres de German, que  va deixar .el primer temps amb un pírric 32 a 28.

 

El tercer temps va recuperar una certa vitalitat.  I  amb l’ajut de la grada del JCN  i l’encert de Laura i Brea  la diferencia va augmentar al minut 24 43 – 31 i bones sensacions.

De nou reacció del líder que va tancar el quart amb 57 – 51 i 10 minuts per decidir tot.

 

El darrer quart mes emoció i mes encert al minut 35,  61 – 59 i parcial que semblava definitiu de les culers 7-0 i 68 -59, i apareix el Celta que va forçar la màquina i va creure amb la victòria, molt ordenades amb una forta pressió que van provocar errors de Lucia, i Monica  i un parcial de 0 -12  per acabar el partit amb  68 – 71

Proper partit:

DURÁN MAQUINARIA ENSINO – BARÇA CBS *-* 02/12/2017 17:00

 

Manifest per a l’eliminació de la violència envers les dones 2017

Manifest per a l’eliminació de la violència envers les dones 2017

Gràcies a tots i totes les que heu vingut a escoltar la lectura del manifest unitari de rebuig a la #violènciamasclista

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *