Moments estroboscopics davant el Segle XXI (71 – 66)

La perseverança del Segle XXI no pot amb la qualitat del Barça CBS , (71-66) i fa bona la dita de que a la tercera va la vençuda.

Parcials: 19-22, 23-17, 16-13, 13-14

Barça CBS vs Segle XXI; deixa el Juan Carlos Navarro  com una pista inexpugnable (71-66) per un gran i jove Segle XXI que va jugar una partidas.

El Segle XXIno ha pogut assaltar l’inexpugnable Palau JCN del Barça CBS (71-66), que es consolida jornada rere jornada com a un equip solid a la Lliga Femeni 2. Les blaugranes  han demostrat per què és tan difícil jugar a la seva pista i han posat les coses molt difícils a les de Esplugues, que, tot i anar sempre a remolc al marcador, han intentat capgirar el resultat en tot moment, sense fortuna final. Un gran segon i tercer quart de les blaugranes  han estat la clau per la dificil victoriat final tot i que al minut 35 teniem un preocupant 64 – 64 i tornaba a “tocar patir”.

El matx ha començat amb un intercanvi de cistelles, però tot i així el primer quart ha estat molt favorable a les  visitants, 19 – 23,  pero al minut 5 era un 7 – 11, que indica la superioritat visitant al primer quart.

El segon quart les barcelonistes  l’han començat de la millor manera, amb cistella i bon joc.  Reacció d’orgull per part del Barça CBS i del  28 – 36 vam pasar al 42-39 amb triple de  Laura Johnson, el Barça ha arribat al descans amb 3 punts per sobre despres de partir  el gran mati de Nerea Hermosa i Aixa Wone.

Després del descans les culers han aconseguit obrint escletxa al marcador.amb una gran demostració de bon joc i passades i assistències espectaculars  50 – 44 al minut 25 i 58 -52 al final del 3er quart.

Últim quart d’infart de nou al Juan Carlos Navarro, amb molta ambició el Segle XXI  i competint molt bé, i a un bon nivell van igualar el marcador a 4 minuts per el final . Però el Barça  ha demostrat per què és un equip que sap patir i  capaç de resoldre situacions de màxima dificultat i no ha donat opcions a les visitants en el moments finals i definitius. El Barça acaba  enduent-se el matx per 71 – 66 amb moments estroboscopics , aquest resultat col.loca al Barça CBS a la part alta de la classificació.

Classificació 

 

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *