LF2, Basket Mar Gijón 56 – 57 Barça CBS: Un treballat triomf a domicili.

0
1689

PARTIT EMOCIONANT DEL SÈNIOR “A” FEMENÍ QUE DE NOU POT SUPERAR AL RIVAL AL DARRER INSTANT

Molt bon partit dels dos conjunts, encara que sempre per davant l’equip de Gijón, que va portar la iniciativa en el marcador en tot moment. El partit va començar amb l’equip local molt encertat, 12 – 7 als cinc minuts de partit. Però a partir d’aquí reacció per part de les blaugranes que van ajustar el marcador 20 a 18, amb l’aportació espectacular de Laura Johnson amb 12 punts.

En el segon quart les de Mateo no van veure cistella i les de Fernandez, tècnic local agafaven la davantera en el marcador en situar-se 28 a 20 en el minut 15. L’encert en el tir exterior i la bona feina en el rebot ofensiu, feia que els blaugranes no marxessin del partit i en el marcador (35-31) a dos minuts del descans.i 35 a 33 favorable al Gijón en el descans i tot obert de cara a la segona part.

En la represa,va seguir amb domini local, el control del partit i rebot lis permetia córrer, les blaugranes amb poc encert al tir va permetre distanciar-se a les locals (42-35), amb moltes i diverses imprecisions i manca d’encert de cara cistella del Barça. Els darrers 5 minuts del 3r quart empat a 7 que mantenia al capdavant del marcador (49 – 42) a les locals al minut 30.

Els primers 5 minuts del quart decisiu continuava amb el marcador ajustat, i les locals veien com el Barça CBS s’acostava a un sol punt als darrers segons del final, i empatava el partit 56 – 56 a falta de 28. Un tir lliure de Laura Johnson deixaven el 56 a 57 en el marcador.

Estadística

Classificació 

Deixa un comentari