#LF2, apareixen Sheila i Laura ! ; Barça CBS vs Cortegada 57 – 47

Les blaugranes encadenen els dos de dos, 2 triomfs en els 2 partits al JCN

BARÇA CBS – KEMEGAL CORTEGADA 57-47

 

Incidències: Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro, assistència de 300 espectadors.

Es temia el  rival, amb 3 victòries  i sobretot en l’interior de la pintura de les galleges, pero amb la aparició de les americanes Sheila i Laura han fet que tots els moments de dubtes i de mal joc, no  fossin definitius.

Al Barça CBS  li va costar posar-se a to, 5 – 10 als 5 minuts, i la senegalesa Syll amb bones sensacions i mol encert va fer dubtar a les blaugranes, canvis de jugadores i de esquemes defensius i les de Mateo Rubio  van començar a dibuixar un nou quadre a un espectacular escenari amb 300 espectadors gaudin de un espectacular partit de bàsquet, 15 – 10 al final dels primers 10 minuts

L’inici del segon quart va permetre el Cortegada recuperar el pols. Un parcial de 4 punts per les  galleges  va sorprendre l’equip de Mateo Rubio, parcial de 6 – 12 i  un global de 21 – 22 al descans, (hem patit la nostra particular  irregularitat ciclotímica ).

El tercer acte va ser de gran encert i domini del Barça que es va  eixamplar les diferencies al marcador (20 – 10). El Cortegada (tot i les bones jugadores i recursos) poca cosa podia fer per aturar el joc de Lucia Pablos, Carla Perez, Regina,  i Lara, amb una gran aportació al joc interior, les americanes Sheila i Laura marcarien la primera gran diferencia per  les locals. al final dels 30 minuts de joc. 41 – 32

Els darrers 10 minuts s’afrontaven amb el camí lliure i planer per dominar el marcador amb solvència, les visitants albiraven la derrota a l’horitzó. Les blaugranes van culminar la tarda amb una gran ovacio del palau tot i la baixa valoració estadística i la resta,………….és silenci, i mès treball.

Estaditiques 

Proper partit

ASCENSORES TRESA- BASKET MAR GIJON – BARÇA CBS *-* 04/11/2017 19:30

 

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *