ADBA – BARÇA CBS  70-64, El Barça CBS perd contra el ABDA però progressa

0
1474

El Barça CBS va tornar a jugar fora de Catalunya quatre anys despres  i ho va fer contra el bon equip Asturia  del ABDA amb derrota per 70 – 64 al Quirinal.

Les jugadores que entrena Mateo Rubio  van anar de menys a més i als darrers minuts van obligar a les asturianes a fer un esforç suplementari per garantir la victoria al seu pavellò. . Malgrat la derrota l’equip  mostra símptomes evidents de reacció i amb ganes de competir  tal com va demostrar al JCN contra el GDKO la setmana pasada.. L’espectacle de la LF2 està despertant l’interès de l’afició que cada quinze dies s’alega al feu santfeliuenc.

El Barça CBS  va dominar el primer  (11 -13) el segon quart  el va perdre de 1  (17 -16)  en uns quarts de molta lluita per els rebots  i el control dels  ritmes del partit  pero la mala tria dels llançaments no van permetre a les blaugranes donar continuïtat als bons moviments ofensius del grup liderats per  Lucia Pablos que va fer un bon partit. Al descans 28 – 29 favorables al Barça CBS.

El tercer quart  va certificar que Anna Boleda no tindria el seu dia en el tir exterior i les locals que nomes fan servir 7 jugadores van reacciona i van obrir la diferencia al maracdor als 30 minuts de joc  51 – 46

El ABDA, va presentar al Quirinal la seva candidatura a ser en els llocs de privilegi de la LF2, amb 7 jugadores que amb bones rotacions lis permet arrivar al darrer quart amb la força del primer, amb dues jugadores que un gran treball individual i d’equip Ashley Beals i i Isis Thorpe 18 i 17 punts cadascuna

L’inici del darrer quart, i amb tot per decidir el Barça CBS amb moltes imprecisions en les passades i seleccions de tirs poc afortunades, no van permetre capgirar el marcador.Tanmateix les blaugrana no van cedir i van ajustar de nou el marcador i es van posar al davant 64 – 67 a 2 minuts per al final. El Palau Municipal, amb molt de public, va empènyer de valent , i el ABDA va saber resoldre bé els moments decisius.

estadistiques
resultast 

Deixa un comentari