Comunicat ; “Aturada de País”

 

Bona tarda a tothom,

El CBS i Barça CBS amb l’ “Aturada de País”. Una jornada de mobilitzacions que vol aplegar la suma de totes les persones que, ahir 1 d’Octubre, tant si van anar a votar com si no, es van indignar pels fets greus que es van produir durant tota la jornada.

L’Aturada de País no és una vaga general i no ha estat convocada com a tal. És una mobilització que interpel·la a treballadors i treballadores, però també a autònoms, empreses, institucions, associacions i el conjunt de la ciutadania de Catalunya.

El Club Bàsquet Santfeliuenc, s’adhereix a l’Aturada de País i per tant, demà 03 d’Octubre, el Club romandrà tancat, motiu pel qual no tindrem activitat al Club ni entrenaments a les instalacions.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *