LF2, LIMA-HORTA – BARÇA CBS ( 63 – 49 )

0
1825
Les  noies de Mateo Rubio amb molt mala dinàmica a  la segona desfeta d’aquests curs

Resultats 

Estadistiques

El Barça CBS no va poder obtenir el triomf en la seva visita a la pista del Lima Horta  en caure en els darrers instants després d’un enfrontament amb molta igualtat. El conjunt blaugrana, tot i arribar al descans amb avantatge (24-25), es va veure superat en  tercer quart i l’últim període per el Horta, en què la falta d’encert va decantar el partit cap al bàndol local. L’equip entrenat per Mateo Rubio cau per segona setmana consecutiva l’equip troba a faltar l’encert de Anna Boleda desconeguda.

L’inici del partit va estar marcat pel bon inici local a causa de les seves transicions ofensives, que van portar de corcoll la defensa blaugrana. L

La reacció del Barça no es va fer esperar. A l’inici del segon quart, encert i bona defensa van apropar les blaugrana  al marcador, aprofitant uns mals minuts de les jugadores locals.

Els dos darrers períodes van estar marcats per la falta de fluïdesa ofensiva per part de les blaugranes. Sense defensa, les pèrdues en atac i l’efectivitat de les jugadores del Lima Horta van donar a unmarcador dificil de superar.

Les locals van aprofitar el desgavell blaugrana  per endur-se la victòria final.

Deixa un comentari