Júniors i Cadets Barça CBS 2017/18

0
2417

Us presentem els 4 cadets i 2 juniors de la temporada 2017-18.

El primer cadet en ser presentat és el Cadet Groc de Sara Atienza que competirà a nivell A. Sara s’incorpora aquesta temporada al club. Benvinguda Sara.

En segon lloc Mónica Làzaro dirigirà el Cadet Grana. Segona temporada de la jugadora del primer equip amb aquest grup de segon any. A seguir progressant!

En David Muñoz serà el responsable de dirigir el Cadet Blau, equip del 2003 que manté el bloc de la temporada anterior i incorpora a dues jugadores. El cadet Blau farà fases de preferent per tal d’aspirar a competir amb els millors equips cadets de Catalunya. Benvingut David i staf!!

Finalment us presentem el cadet A. Un grup format principalment per jugadores de segon any més el recolçament del equip de primer any. Un grup amb bona presència física i força talent que dirigit per en Mateo Rubio progressarà setmana a setmana per arribar a assolir els seus objectius a base de treball i exigència.

Ja per acabar parlarem dels dos júniors.

Héctor Peñarroya serà el responsable de dirigir el Júnior Blau. Un bon grup format íntegrament per jugadores que la temporada vinent ja estaven al club. Endavant!

En Josep Gómez serà el técnic responsable de conduir la generació del 2000 a la màxima competició. Un equip molt renovat i amb moltes ganes de gaudir i exprimir la temporada. Bona feina Josep!

Deixa un comentari