Pre infantil i Infantil Barça CBS 2017/18

0
3171

Us presentem els equips de cistella gran.

El primer equip és el Preinfantil A, equip format per algunes de les jugadores que la temporada anterior formaven part del mini A més noves incorporacions. És un grup de la generació del 2005 que conduit per Ester Moreno jugaran a preinfantil nivell A. Molta sort i benvinguda Ester.

Continuem amb l’infantil grana, equip de la competitiva generació del 2004 que tindrà el privilegi d’aprendre i gaudir de la seva entrenadora Laura Johnson, jugadora del primer equip. Wellcome Laura.

Seguim amb les novetats de la nova estructura d’entrenadors. En Pere Sancerní es farà càrrec de l’infantil Blau, grup de primer any, de la generació del 2005. Al setembre tractaran d’accedir a nivell A disputant unes exigents fases. Molta sort i benvingut Pere.

Us deixem el calendari del les fases

http://www.basquetcatala.cat/competicions/calendaris/25911003-1/0

I ja per acabar us presentem el fantàstic Infantil A, dirigit per en Sergi Brugué, tècnic jove i en constant progressió. Capaç de donar a aquest grup tant competitiu les eines necesàries per competir, formar i gaudir d’una temporada màgica. Molta força Infantil A!!

Deixa un comentari