Barça CBS 2017/2018

De la mà dels responsables del Bàsquet Femení  Ferran Butxaca i Victòria Ceprian, us presentem els equips de la estructura femenina del Barça CBS per a la temporada 2017-18.
Els entrenadors (cal destacar els joves veterans Sergi Brugue i Carles Daban)  i els responsables esportius Mateo Rubio i Ferran Martínez.  La nostra estructura es consolida i avança amb pas ferm per convertir-se en un referent del bàsquet femení català. Us deixem amb els protagonistes, les prop de 200 jugadores que ens faran gaudir setmana a setmana. Presentem els equips de cistella petita.

Premini Blau, equip format per les 12 jugadores més petites del club, dotze valentes nascudes al 2009 que creixeran partit a partit liderades per l’ experimentada Anna Busquet (seleccionadora de la Federació Andorrana de 3×3)

El Premini Grana de Júlia Martínez i Clàudia Olivé, format per un grup de dotze jugadores del 2008 que la temporada anterior ja jugaven al club. Il.lusió i ganes d’aprendre a dojo per aquest fantàstic grup.

El premini A, també amb jugadores del 2008, en aquest cas 10 peques disposades a aprendre al màxim amb l’Adrian Murciano i en Ferran Martínez. Tècnics de luxe per a la generació del 2008 que competirà al màxim nivell de la seva categoria i que presenta 5 incorporacions i 5 jugadores que la temporada pasada ja jugaven al club.

Us presentem a continuació els 3 equips de categoria mini que presentem aquesta temporada. En primer lloc parlarem del mini grana, equip dirigit l’Aleix Concernau i l’Andreu Blanquer, dos tècnics joves amb molt camí per endavant i que ja han donat senyals del seu bon treball i implicació. Benvinguts!
Per altra banda us presentem el mini blau, un equip integrament format per jugadores del any 2007, un grup amb molt talent i un gran marge de millora. En Carles Daban serà el responsable de fer crèixer a les joves jugadores minis de primer any. Endavant!

I ja per acabar la presentació dels tècnics i equips de la nostra estructura us presentarem el mini A. Un grup format per deu jugadores de segon any, amb 4 noves incorporacions i 6 jugadores que la temporada anterior ja defensaven els nostres colors. Raquel Tienda com a responsable del equip aportarà la seva capacitat de treball i el seu talent per fer crèixer a la generació del 2006. Som-hi Mini A!

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *