LF2, LIMA-HORTA, JOVENTUT LES CORTS, SEGLE XXI i BARÇA CBS seran els protagonistes de la Lliga Catalana Femenina 2

0
1956

>20/07/2017·LIMA-HORTA, JOVENTUT LES CORTS, SEGLE XXI i BARÇA CBS seran els protagonistes de la Lliga Catalana Femenina 2

La 14a Lliga Nacional Catalana Femenina 2 comptarà enguany amb la participació del LIMA-HORTA, JOVENTUT LES CORTS, SEGLE XXI i BARÇA CBS.Com en els darrers anys, la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 es jugarà en format de Final a Quatre però enguany tindrà com a seu el Pavelló Olímpic de Reus i es disputarà durant el cap de setmana del 23 i 24 de setembre de 2017.

Dissabte dia 23 es jugaran les semifinals entre el JOVENTUT LES CORTS i el BARÇA CBS (17h), per una banda, mentre que SEGLE XXI i LIMA-HORTA  protagonitzaran l’altra (19h). Els guanyadors s’enfrontaran a la Final prevista pel diumenge 24 de setembre a les 19h.

JOVENTUT LES CORTS és el vigent campió de la competició en fer-se, l’any passat, amb el seu primer títol després de superar a la final jugada a Cornellà de Llobregat al Lima-Horta per un ajustat 73-68.

Fotos: Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)

 

 

Deixa un comentari