l’Acte de Cloenda i entrega de diplomes commemoratius de la temporada 2016/12017

Les seccions amateurs són una de les característiques que fan del Barça un club diferent i tots els seus esportistes sempre han contribuït amb el seu esforç a engrandir la història del FC Barcelona.

Declaracions d’Oriol Tomàs, directiu responsable de les seccions amateurs del FC Barcelona:

“Esperem repetir els èxits, però sense perdre l’essència. La nostra força i vocació és formar el millor talent esportiu. I no hi ha un club millor per desenvolupar-se que el Barça”.

“Us convidem a l’Acte de Cloenda i entrega de diplomes commemoratius de la temporada 2016/17, que se celebrarà al Miniestadi el dimecres 21 de juny a les 18.00 h.

 

Presidirà l’acte el Sr. Jordi Cardoner, vicepresident primer, el Sr. Oriol Tomàs, membre de la Junta Directiva i responsable de les Seccions Amateurs, i el Sr. Jaume Carreter, membre de la Comissió Social i coordinador de les  Seccions Amateurs.

Convoquem totes les  esportistes i acompanyants a les 17.15 h al Miniestadi. Es podrà accedir a peu per l’accés núm. 2 i qui vingui en cotxe podrà aparcar al recinte del camp nou per l’accés núm. 14 i dirigir-se a peu a la instal·lació. Caldrà que els esportistes vinguin amb la vestimenta oficial del FC Barcelona i es prega màxima puntualitat.

Ens agradaria poder comptar amb la vostra presència, per tancar la temporada d’una manera festiva i amb el reconeixement per part del Club als esportistes en etapa de formació. Us hi esperem a tots!”

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *