Barça CBS – Cerdanyola-Vila Universitària: Campiones de la Copa Catalunya! (57-49)

0
1805

 

Les jugadores blaugranes, celebrant sobre la pista del pavelló Juan Carlos Navarro | PACO LARGO – FCB

 

El Barça CBS s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya en derrotar (57-49) el Cerdanyola-Vila Universitària a la gran final de la Final a Quatre, que s’ha disputat al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. Un premi merescut, ja que les de Mateo Rubio van acabar en primer lloc la Lliga regular i van desfer-se del Mataró amb autoritat (73-55) a les semifinals. Ara, el proper objectiu del conjunt femení és la fase d’ascens a la Lliga Femenina 2, que es jugarà la setmana que ve amb els finalistes del campionat balear.

Contra el Cerdanyola-Vila Universitària s’ha vist un matx molt igualat. Les vallesanes han començat molt fort amb un parcial de 0-8, però el Barça ha reaccionat ràpidament i la primera part ha estat molt equilibrada (25-27). Al tercer quart la tònica ha estat la mateixa, però a l’últim periode les blaugranes han trencat el partit amb un parcial de sortida de 12-2 que els ha acabat donant la victòria final (57-49).

El pròxim repte del Barça CBS serà la Final a Quatre que dóna el bitllet definitiu per disputar la Lliga Femenina 2. Serà el cap de setmana del 27 i 28 de maig, i la competició final es disputarà, també, a Sant Feliu de Llobregat.

El pavelló Juan Carlos Navarro acollirà els dos millors equips de Mallorca, el Cerdanyola i el Barça CBS en un Final Four en què tan sols el guanyador podrà ascendir a la divisió de plata del bàsquet espanyol.

Noticia de la FCBQ

Deixa un comentari