Mini CopaCatBQ3x3 femenina

0
1741

Sant Feliu de Llobregat i el JCN acolliran la Mini CopaCatBQ3x3 femenina

El proper cap de setmana 20 i 21 de maig, Barça- CBS acollirà la Final Four de Copa Catalunya Femenina. L’acte compta amb la col·laboració de la FCBQ i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
Per tal d’animar l’assistència dels mes petits, i gaudir de les seves referents més properes des del club hi sumem el projecte d’una competició 3×3 en categoria Infantil i Mini Femení, la Mini CopaCatBQ3x3.

Aquest acte hi participaran les 4 clubs implicats en la Final Four: Mataró, Cerdanyola i Draft, es sumen a la participació de la nova iniciativa, i competiran en aquest mini torneig de 3×3.

El torneig es podrà gaudir a les pistes exteriors del JCN, i les finals en el mateix pavelló.  

La Victoria Ceprian, ha afirmat que “Estem disposats a posar a disposició del bàsquet, el nostre club i les instal·lacions per a realitzar el màxim d’activitats relacionades amb el nostre esport i en especial, volem donar una empenta al Bàsquet femení a través de la Capitalitat del Bàsquet Femení a Catalunya (#CapBQFemení)”.

Us conviden a tots a participar d’aquest gran cap de setmana de bàsquet a Sant Feliu, animant des de les més petites, a les més grans, que són les amfitriones d’aquesta Final Four.

Deixa un comentari