Copa Catalunya; Campiones !!! Vendaval blaugrana ! Barça CBS vs GEiEG (73-48)

El Barça Femení de bàsquet, campió de la Lliga regular de Copa Catalunya

Estadístiques BARÇA CBS VS GEIEG

El Barça s’ha proclamat campió de Copa Catalunya  aquest mateix vespre, després de derrotar al GEiEG  per 73 a 48, a falta de 2 partits per acabar el màxim campionat Català. Les blaugranes han estat molt superiors durant tot el partit.

BARÇA CBS 73

GEIEG48

BARÇA CBS:Curto (7), Fernández (4), Pablos (8), Lázaro (6), Boleda (22) –cinc inicial–; Hernández (3), Dixon, Aguilar (7), Cabanillas (4) i Solé (12).

11 triples: 6 Boleda, 2 Solé, 1 Hernández, Curto, Aguilar. 6/8 tirs lliures. 14 faltes personals. Eliminada: Dixon.

GEiEG:Gallegos (6), Jòdar (3), Bou (8), González (9) i Mayoral –cinc inicial–; Pairó (2), Bartolí, Serra (15) i Ivorra (5).

4 triples: 2 Gallegos, 1 Serra i Ivorra. 12/18 tirs lliures. 13 faltes personals. Cap eliminada.

PARCIALS:25-8, 11-16, 14-10 i 23-14,

Les blaugranes molt superiors a les de Girona van sortir a trencar el artit des de el primer segon als 6 minuts de joc el resultat ho deia tot 18 -2 per les de Mateo Rubio. que van seguir amb el bon joc tot el primer quart que va ser excel·lent (25-8). Les grupistes sense Helena Oma no era el mateix equip que va plantar cara al Campió de la lliga regular.

al segon quart les barcelonistes amb el partit resolt no van sortir amb la tensió adequada. i les de  Joan Pau Torralba, amb una defensa en zona, van retallar les diferencies i van guanyar el període (11 -16)

Despres del descans, el joc va continuar poc vistós i ple de errors pero amb avantatge del Barça CBS (14-10) al darrer quart va tornar a ser local, amb molta superioritat del líder i Campio de la lliga Regular de la maxima competició femenina de la Federació Catalana de Bàsquet.

El proper partit será el dissabte 29 al JCN contra el Basket Almeda.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *