Judit Valero, i Les Seleccions Catalanes Mini participaran, del 8 al 12 d’abril, en el Campionat d’Espanya de seleccions 2017 de San Fernando

0
2378

>05/04/2017·Les Seleccions Catalanes Mini participaran, del 8 al 12 d’abril, en el Campionat d’Espanya de seleccions 2017 de San Fernando

Les Seleccions Catalanes Mini participaran, del 8 al 12 d’abril, en el Campionat d’Espanya de seleccions 2017 de San Fernando
Enllaços relacionats
Calendari de Cataluna al Campionat d’Espanya Mini
Selecció Mini Femenina
Selecció Mini Masculina
Web Oficial
Notícies Relacionades
Compte enrere pel debut de Catalunya en el Campionat d’Espanya de seleccions Mini que, un any més, tindrà lloc a San Fernando (Cádiz).
L’expedició catalana que participarà en el Campionat d’Espanya de seleccions Mini, formada pel combinat català de categoria Mini femení i masculí, juntament amb els dos àrbitres del Comitè Català (Marian Dimitrov -RT Tarragona- i Eduard Colomer -RT Girona-), marxarà el proper divendres 7 d’abril cap a Cádiz.

Del dissabte 8 al dilluns 10 de març es disputarà la fase prèvia amb quatre partits per a cada selecció. Finalitzada aquesta primera fase, només el primer i el segon de cada grup accedirà a les semifinals. Aquestes estan previstes pel dimarts dia 11 d’abril (en streaming pel Canal FEB), mentre que les finals pel dimecres 12 d’abril (a través de GolTV).

La Selecció Catalana Mini Femenina entrenada pel seleccionador Enric González i les seves ajudants Santa Carrasco i Olga Vázquez, juntament amb el fisioterapeuta Ramon Sureda, s’enfrontarà a la fase prèvia a Asturias, Balears, C. Valenciana i Cast. León, al grup A de l’especial femení.

La Selecció Catalana Mini Femenina és la campiona del torneig des del 2012, i l’any passat va fer-se amb el cinquè títol consecutiu en vèncer a la final a Andalucia per un ajustat 85-83. Aquest combinat ha participat en les 29 edicions d’aquests campionats aconseguint un total de 28 medalles: 21 d’or, 5 d’argent i 2 de bronze.

Deixa un comentari