La perseverança del @draftgramenet no pot amb la qualitat del líder, el @FCBbasket_fem (79-61) #CopaCatBQ

Barça CBS vs Draft Gramanet; El Juan Carlos Navarro  una pista inexpugnable (79-61)

L’equip de Mateo Rubio certifica la seva presencia a la Final a quatre del Campionat de Catalunya.

Al descans merescut reconeixement a la trajectòria i aportacio al bàsquet Femení de les historiques del Basquet Femení

 MARIA GOL; PEPA SOLER; MONTSERRAT VICENS; NEUS BERTRAN; MARIA PLANAS; ESTHER FAMADAS; CARME FAMADAS; RITA CARRERA; NURIA ARGÜELLES; NURIA ARMENGOL

El Draft Gramanet  no ha pogut assaltar l’inexpugnable Palau JCN del Barça CBS (79-61), que es consolida jornada rere jornada com a líder de la classificació de Copa Catalunya. Les blaugranes  han demostrat per què és tan difícil jugar a la seva pista i han posat les coses molt difícils a les de Gramanet, que, tot i anar sempre a remolc al marcador, han intentat capgirar el resultat en tot moment, sense fortuna. Un gran tercer quart de les culers  ha estat mes que suficient per endur-se un resultat que les classifica per la F4.

El matx ha començat amb un intercanvi de cistelles, però tot i així el primer quart ha estat molt favorable als locals. Les de Mateo  s’han anat desempallegant al marcador de les  de Santa Coloma  per acabar el període amb un 22 – 13.

El segon quart els barcelonistes  l’han començat de la millor manera, amb cistella i bon joc.  Reacció d’orgull per part del Draft , semblava que les groc i negres  podien apropar-se al marcador situant-se a només 5 punts (quan havien arribat a estar 12 per sota), però el Barça no ha afluixat el ritme. i una reacció brutal amb  Regina Aguilar de líder d l’equip, el Barça ha arribat al descans amb 10 punts per sobre (43-33) amb un segon quart anotador espectacular: de nou 43 punts (22 + 21).

Després del descans les culers han aconseguit obrint escletxa al marcador.amb una gran demostració de bon joc i passades i assistències espectaculars  (64 – 46) anotant de nou en un quart 23 punts.

Últim quart sense opcions per el Draft però competint molt bé, i a un bon nivell. Però el Barça  ha demostrat per què és el líder de la Lliga i no ha donat opcions a les visitants. El Barça acaba  enduent-se el matx per 79 – 61 .

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *