Important Cop d’autoritat davant un dels millors equips de Copa @FCBQ !! @FemBasketAlmeda vs  @FCBbasket_fem. Gran partit viscut a Almeda!!  (41 – 50)

0
1605

Basket Almeda 41
Barça CBS 50
(4-12; 12-9; 6-13; 19 -16)

COPA CATALUNYA FEMENINA – SEGONA FASE – GRUP 03

Resultats i classificació

El BARÇA CBS encarava el partit amb un doble objectiu, brindar a la afició la  victòria  i fer-ho amb bon joc contra un gran rival.  Mateo Rubio disposava de tota la plantilla després de moltes jornades sense poder-ho fer, amb la recuperació completa de Monica Lázaro. El BARÇA CBS ha sabut llegir el partit a la perfecció per tornar a guanyar i continuar invicte, i ara a una  victòria per estar a la Final 4 .

Inici desordenat del Almeda i parcial de 0 – 7 per les blaugranes, que han vist com  l’equip entrava millor en joc durant els primers minuts i aviat aconseguia un primer avantatge que finalment seria definitiu 4 – 12, lluny de desanimar-se els equips de Toni Pallé,  estan molt preparats física i mentalment, les d’ Almeda reaccionen i un bon encert en les decisions d’atac i  una millor defensa aconseguia l’efecte desitjat, les locals  van estar una bona estona controlant el partit  primer retallant (14 – 17) fins a final del 2on quart mantenint el marcador (16- 21).

El Barça CBS  ha necessitat tan sols tres minuts del segon període per capgirar una situació, Les blaugrana apretaven en defensa, encertaven amb les decisions de tir  i ràpidament s’obtenien resultats per acabar finalment el quart 22 – 34 al marcador d’ Almeda i un quart per jugar.

El BARÇA CBS tenia molt de cara el partit, però volia rubricar-ho assolint el segon dels objectius. Les de Mateo Rubio  se sentien còmodes per jugar els darrers deu minuts, per les de Toni Pallé  forçant els errors rivals i anotant amb relativa facilitat  no van permetre que les blaugranes féssim un joc vistós i a cinc minuts les  locals van atansar el marcador primer 31 – 41 i començava el patiment de veritat, amb l’Almeda pressionant i l’afició local bolcada amb el seu equip 38 – 45 a falta de dos minuts, l’equip blaugrana amb molta experiència seguia concentrat en cada acció. i el que era el més important, les de Mateo  donaven mostres de no deixar escapar el partit.

Al Final 41 – 51 i el Barça CBS  aconseguia d’aquesta manera una gran victòria, i presentava oficialment la seva candidatura a la  Final 4 d’ascens a LF2.

 

Deixa un comentari