Objectiu remuntar !

0
1661

La carta dels nens de l’escola Isabel de Villena i la resposta d’Andrés Iniesta

Són 26 nens i nenes d’entre 6 i 7 anys de primer de Primària de l’escola Isabel de Villena, d’Esplugues de Llobregat, que s’han convertit en els missatgers de molts nens que són del Barça i que confien que l’equip serà capaç de protagonitzar una remuntada històrica. L’endemà del 4-0 a París, els nens van arribar a la classe revolucionats i la seva professora, Beth Bellido, de seguida va veure que el partit contra el PSG seria el tema estrella de l’assignatura ‘Vida a l’aula’, en què els nens fan un debat sobre un tema del seu interès.

Tot i el cop dur de la derrota, el missatge generalitzat dels nens era molt positiu. Ells creien des del primer dia que la remuntada era possible, i també van prendre una postura constructiva d’aportar les seves idees per millorar. Van sortir frases com: “Sempre sereu un bon equip”, “ànims perquè sou els millors”, “entrenador, anima els teus jugadors”, “mireu més l’àrea”, “si us marquen no us sentiu malament”, “no feu cas a les notícies, “heu de ser positius”, “sou el millor equip, Barça”, “l’heu de passar més”, “mireu més al segon pal”, “sempre us estarem animant” i “creiem en vosaltres”, entre d’altres. Això sí, una de les nenes, la Chloe, que és francesa, també va dir que s’alegrava de la victòria del PSG.

Com que un dels objectius del curs és aprendre a escriure i a llegir, la professora va pensar que seria una bona idea fer una carta amb tots aquells missatges. “Els va sortir molt fàcil aquest cop, perquè la van escriure des del cor”, explica la professora Bellido. Un cop feta, van decidir plegats que l’enviarien al Club.

En efecte, l’Àrea Social va rebre la carta i la va fer arribar al primer equip, el qual hi ha donat resposta a través del capità, Andrés Iniesta, que la signa del seu propi puny i lletra. “Als nens i nenes de primer de Primària de l’escola Isabel de Villena, en nom dels meus companys, us vull donar les gràcies per la vostra carta i per tots els missatges d’ànim que ens heu enviat. Moltes gràcies per creure en nosaltres. Nosaltres sempre creiem. S’ha de creure sempre. Us prometem que ens esforçarem i ho donarem tot”, diu la carta del vestidor.

L’exercici s’ha tancat avui amb la lectura de la carta del capità blaugrana per part de la professora Bellido, amb els nens fascinats i eufòrics per la resposta del seu ídol. I és que en plena era digital, aquesta història demostra que les cartes encara tenen vida.

Els nens de l’escola Isabel de Villena, d’Esplugues de Llobregat | FOTO: PACO LARGO – FCB

Deixa un comentari